Szerezzen be kedvezően bútorokat

egészségügyi béremelés táblázat 2018

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

A bútor online elérhető.

Széles választék

Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Egészségügyi Közlöny Online - kozlonyok.hu

A 2018.évi 21. számú Egészségügyi Közlöny megjelenési ideje: 2018. DECEMBER 27. ÁRA: 2730 Ft . Egyéb letölthető közlönyök. Az Egészségügyi Közlöny 2012/21-ik számáig volt elérhető elektronikus formában, 2013-tól csak a tartalomjegyzék érhető el elekt

EDDSZ.hu - Egészségügyben és Szociális Ágazatban Dolgozók ...

Írta: Szerkesztőség 2018. november 29. csütörtök, 13:28. Az egészségügyi közalkalmazottak, védőnők, egészségügyben dolgozó nem egészségügyi felsőfokú végzettséggel rendelkezők béremeléséről döntött a kormány - jelentette be az emberi erőforrások mini

Orvosi szaknyelvi | PROFEX

2018.őszi PROFEX egészségügyi szaknyelvi nyelvvizsga Vizsga időpontja:2018. november 17. Jelentkezési határidő:2018. október 15. A PROFEX egészségügyi szaknyelvi írásbeli vizsga időpontja 2018. november 17., 13:30

Július elsejétől emelkedik a szakmunkás minimálbér ...

A 2016. novemberében aláírt hatéves bérmegállapodás eredményeként 2018 január 1-től a munkabérekre rakodó adóteher, a szociális hozzájárulási adó, az idei 22 százalékról, 19,5 százalékra csökken, a minimálbér pedig emelkedik.

Építsd okosan!: 2016

A folyékony fólia egy elasztikus, repedésáthidaló anyag, amely rendkívül rugalmas. Most nézzük röviden, hogyan készíthetjük el a folyékony fólia szigetelést akár házilag is.

Magyar Orvosi Kamara - mok.hu

A WMA célja az emberiség kiszolgálása az orvosi nevelés, az orvostudomány, az orvosi művészet és az orvosi etika területén a legmagasabb nemzetközi normák elérése és az egész világon mindenki számára elérhető egészségügyi ellátás elérése érdekében.

KISPESTiNFO - Előbb érkezik a béremelés

Előrehozták az egészségügyi dolgozók novemberben esedékes béremelését, így a munkavállalók először február 20-án, bérkülönbözet formájában kapják a plusz pénzt, majd márciustól már az emelt alapbért utalják számukra.

Béremelés az egészségügyi és a szociális ágazatban

A közalkalmazotti 50 százalékos béremelés ágazati végrehajtásának módjáról folytattak megbeszélést az egészségügyben és a szociális szférában működő munkáltatói, munkavállalói szervezetek a kormány képviselőivel hétfőn - közölte Csehák Judit szakmini

Bérkalkulátor 2018: Bruttó-nettó bér kiszámítása

"Szó sincs arról, hogy a jövőben hagynánk kiszolgáltatni a magyar munkavállalókat, akik nem kerülnek rosszabb helyzetbe a munkaidő-szervezésre vonatkozó szabályozás tervezett módosításával.

Nővérhiány béremelés miatt? | Új Szó | A szlovákiai magyar ...

Marián Petko, a kórházszövetség (ANS) elnöke szintén nem tudott a tervekről. Elmondása szerint a kórházak számára a béremelés plusz 65 millió eurós kiadást jelent, amivel egyáltalán nem számoltak, ezért aggasztják a minisztérium intézkedései.